Бившият главен секретар на МВР Живко Коцев запази пълно мълчание пред

...
Бившият главен секретар на МВР Живко Коцев запази пълно мълчание пред
Коментари Харесай

Игра на гоненица и нито дума от Живко Коцев след тричасовия разпит в КПКОНПИ

Бившият основен секретар на МВР Живко Коцев резервира цялостно безмълвие пред публицистите след тричасовия разпит в КПКОНПИ, съобщи кореспондент на " Фокус " .

Той беше свикан по следствието за контрабанда в Агенция " Митници ". Коцев пристигна дружно с юристите си Илиян Василев и Даниела Доковска и влезе в постройката през заден вход.

На излизане от разпита юрист Илиян Василев съобщи: " С адв. Доковска сме уверени, че Живко Коцев не е направил закононарушение ". И се обърна към публицистите с думите " уповавам се да бъдете тук и когато оправдаят господин Коцев или когато прекратят обвиняването против него ".

Василев по този начин и не отговори на настойчивия журналистически въпрос повдигнато ли е обвиняване на отстранения към този момент някогашен основен секретар на Министерство на вътрешните работи. " Какво се е случило могат да ви осведомят само сътрудниците от прокуратурата ", безапелационен бе адв. Илиян Василев.

Живко Коцев подаде оставка като основен секретар на Министерство на вътрешните работи ден след акцията на ДАНС и КПК в Агенция " Митници ". 24 часа по-късно, в последния ден на кабинета " Денков " Коцев отдръпна оставката си и разгласи, че я е поддал под напън.

След встъпването в служба на служебното държавно управление, Коцев беше освободен от президента предходната седмица по искане на кабинета.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР